Volkswagen Transporter: geenvermogen laag toerental

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: AAB 2.4D

Ik heb een probleem met het vermogen van de motor, als ik de motor stationair laat draaien komt de knop van de koudstart naar voren, en kan deze niet meer indrukken, veert weer naar buiten.

Heb op aanwijzijng van een dieselexpert de retourleiding schoon geblazen, toen de boel weer gemonteerd en direct een nieuwe brandstoffilter geplaatst.

Na 10 kilometer begon hij het zelfde weer te vertonen, geen trekvermogen in het lagetoeren gebied, en pas als wat toeren maakt loopt de motor beter en kan ik de koudstart weer indrukken.

wie kent dit probleem?

Jan107

Geplaatst door Jan107 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 16 jaar geleden

kijk eens naar de aansluitingen op de brandstof pomp wat je zal er van uit gaan dat daar de gaffel mee genomen wordt en de knop daar om uit komt en dit hoort niet zoals je weet.
groetjes jan.

Jan107 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb de gaffel aan de achterkant bij moeten stellen, ik denk dat deze een beetje ingesleten is na 405000 km


dank voor advies

jan T (10) PRO, 16 jaar geleden

ja jan daar kun je dan wel van uitgaan ja.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.