Volkswagen Polo: gekraak vanboven aan de veerpoten vw polo 6n2

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4MPI

hallo iedereen,

heb zojuist een verlaging gestoken onder een polo 6n2 1.4MPI van het bouwjaar 2000. Bij het steken van de verlaging heb ik ook de bovenste rubbers + lager die erin zit vervangen, heel het stuk dus, en zwaar gekraak tot gevolg vanboven aan de veerpoot. Dit is namelijk aan de 2 voorste veerpoten maar rechts meer als links..
Het is precies of de rubbers tegen de carrosserie wrijven.. Hebben deze soms smering nodig? Een beetje vet tussen doen of..?
Weet iemand soms iets meer..?
alvast bedankt
met vriendelijke groet anthony

anthony92

Geplaatst door anthony92 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Alleen met sturen? En ook bij stilstaan?
Ik denk dan dat je iets fout hebt gemonteerd, het toplager oid misschien verkeerd om of een ringetje op de verkeerde plek gemonteerd.
Het bovendste deel wat aan de wagen zit vastgeschroeft moet dmv dat toplager vrij kunnen draaien ten opzichte van de veerpoot zelf, lijkt erop dat het daar fout gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.