Volkswagen Polo: olie sensor gaat knipperen en piepen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

olie sensor gaat knipperen en piepen ,doet het niet elke keer maar als je de motor uit zet en weer start is het over ,olie en filter en sensor verniewd ,proleem blijft .

rinus100

Geplaatst door rinus100 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Rood?
Dan oliedruk laten meten en die zal wel te laag zijn door een verstopping ergens denk ik, soms de oliezeef in de carterpan verstopt door koolaanslag en komt mede door "het nieuwe rijden".

barrichello (0), 12 jaar geleden

Hallo,

Wat ook wel eens kan is de motorkap schakelaar, als er 2 draden naar de motorkap vergrendeling lopen dan die eens doorverbinden.
Heb ik al een paar keer gehad met een golf en transporter.

Succes!!

rinus100 (0), 10 jaar geleden

waarschijnlijk was de olie pomp niet zo best meer .en bij bepaalde motoren zit er speciale sensor er in ,verkeerde gemonteerd en je hebt het geval weer. motor is na een tijdje overleden en een andere er in gezet .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.