Volkswagen Passat: geluid stuurhuis

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: azm

ik heb een passat variant 2.0 uit 2001 en als ik over een klinker weg rij dan lijkt het of het hele onderstel los zit. Het klinkt zoals ik met een andere auto heb ondervonden de stabilisatiestangen. Ik ben bij een garage geweest en die zegt dat het hele stuurhuis vervangen moet worden maar ik heb maar het idee dat er het een en ander los zit. Ik heb de bouten onder de parafaan vast gedraaid en toen werd het minder. Nu kwam ik een technical bulletin tegen tsb 2014645 en die heeft het over bouten subframe en het plaatsen van washers. zou dit het kunnen zijn? iemand verder nog ideeen. Er zit wel iets speling op het stuur (als de auto uit staat zonderstuurbekrachtiging voel je iets speling) kan door dat buletin (bouten komen). Tevens rond de 130km met name naar het insturen naar links begint de wielen te trillen. Kom er maar niet achter wat het kan zijn graag jullie hulp.
gr michael

mlaauwen

Geplaatst door mlaauwen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Alleen al het aantal reactie- armen heb je al genoeg te controlren 8 stuks! Let ook op de spoorstangen daar zit in het midden een flexibel stukje !! Verder is er nog de stabilistorstang met zijn bevestiging en verbindingstukjes aan de reactie-armen.
Niet de wagen op een tweekoloms brug optillen want dan staat het meeste onder spanning . 4 Koloms is het beste.!
Mooie constructie als het nieuw is .......maar een goede voor de onderdelen omzet .
Succes.

audia4 (0) PRO, 11 jaar geleden

ach, hele setjes draagarmen kosten van goede kwaliteit kosten niet eens zo heel veel meer.... gewoon de hele rommel vervangen. normaalgesproken mankeert overal een beetje aan en maakt samen het hele handeltje tot een rammelkast.

mlaauwen (0), 10 jaar geleden

auto verkocht teveel gebreken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.