Volkswagen Golf: Golf 2 1991

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Als m'n auto koud is dan stottert hij als een gek en houd ie ontzettend in, wat kan dat zijn? Ik dacht zelf dat het een brandstof probleem was.

Emmelie

Geplaatst door Emmelie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

emmelie dat zou kunnen maar het kan van alles zijn.
voordat je daaraan denkt zul je eerst zeker moeten weten dat je bougies/kabels/verdeelkap/rotor/bobine en het onstekingstijdstip goed zijn.
het volgende wat je moet controleren of je nergens luchtlekkage hebt denk aan vacuum slangen ;voetpakking enz als dit allemaal goed is kun je naar de brandstof toevoer kijken maar dan is de vraag heb je een carburteur of een injectie systeem erop zitten.

groetjes jan.

Emmelie (0), 17 jaar geleden

Wacht.. ik zou niet weten welke naam bij welk onderdeel hoort. Ik heb ontzettend weinig verstand van auto's.

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

emmelie dat kan ik me voorstellen en dan wordt het moeilijk .
ik ging ervan uit dat je er toch wel verstand van had omdat je gelijk met een brandstof probleem kwam.
maar nu lijkt me het niet vertandig om er zelf naar tekijken en is mijn advies om ermee naar de garage tegaan of je moet een monteur of zo in de kennissen kring hebben die je wilt helpen.

groetjes jan.

Emmelie (0), 17 jaar geleden

nou het klinkt misschien heel stom, maar mijn brommer deed eigenlijk precies hetzelfde en dat was een brandstof probleem, dus vandaar dat ik daaraan dacht. genoeg monteurs in m'n vriendenkring ze hebben alleen geen tijd

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

nou kijk ze dan eens lief aan misschien scheeld dat.
en ja je kan best gelijk hebben hoor maar het is toch iets anders dan een brommer.


groetjes jan.

Emmelie (0), 17 jaar geleden

ja dat snap ik, maar het is wel hetzelfde probleem.. maar je moet niet vergeten dat ik een vrouw ben he hahaha.. maar mijn mt5 was wel erg stoer ;) haha.. ik ga m'n best doen..

ik kan in ieder geval een band verwisselen hahah, maar in dit geval heb ik daar vrij weinig aan :S

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

emmelie het is al mooi dat je een band kan verwisselen want er zijn zat mannen die het niet kunnen en ik zou zeggen gebruik je charmes als vrouw want als ik dat doet loopt iederen weg dus dat voordeel heb jij weer.

groetjes jan.

Emmelie (0), 17 jaar geleden

ga ik zeker proberen.. bij mijn garage lukt het in ieder geval niet, of die vent is homo :P

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

emmelie als we er in de garage op in gaan is het eind zoek en ik krijg problemen met mijn vrouw dat zal bij jou garage het zelfde zijn en we moeten natuurlijk wel centen voor de baas verdienen maar dat wil niet zeggen dat ie homo is hoor.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.