Volkswagen Vw Golf 3: Golf 3 2.0 8v Ik heb een vraag over verlagen

Bouwjaar: 1995

Hallo

Ik wil mijn golf 30 mm lager hebben maar ik wil wel weten wat daar bij komt kijken de 1 zegt dat je ook nieuwe dempers moet kopen de andere zegt alleen de veren als iemand er verstand van hebt wil ik het graag horen alvast bedankt.gr boy

VW FREAK

Geplaatst door VW FREAK (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

tot 4 cm verlagen kan met originele schokdempers, maar als je verlaagt met je eigen(gebruikte) schokdempers is de kans groot dat die na een aantal kilometers lek slaan.

immers jouw schokdemper heeft altijd op het zelfde gebied zijn werk gedaan en is dus daar ingesleten als het ware.
nu verlaag je je auto met de zelfe schokdempers dus komt het werk gebied lager te liggen.
dus je kan kijken hoelang het goed gaat met je eigen schokdempers, maar ga er maar vanuit dat je ook nieuwe schokdempers moet monteren.
als je nieuwe schokdempers monteert hoeven dit geen verkorte te zijn(speciaal voor verlanging) omdat je immers maar 3 cm verlaagt kan dit gerust met nieuwe normale schokdempers.

VW FREAK (0), 19 jaar geleden

Hey Arie

Ik weet nu wel genoeg ik wil me auto 2 a 3 cm verlagen anders ken ik bijna nergens meer komen met de auto bedankt voor de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.