Volkswagen Golf: golf 3

Bouwjaar: 1992

hoi ik heb denk ik een probleem met mijn golf3 als ik aan het rijden ben is net of mijn auto huppelt als hijn stil staat heb ik dat ook dan is het net of de auto huppeltde banden zijn het niet wand als ik stil sta heb ik het ook het is geen groot probleem maar wel vervelend wie weet wat het probleem is bvd
andre..onder de 50 is het eerst ik heb het niet altijd soms..andre

dre21

Geplaatst door dre21 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Slang tussen inlaatspruitstuk en de rembekrachtigingstrommel is lek, net bij de slangklem waar hij op het spruitstuk gemonteerd is. Kun je vaak net niet zo van boven af zien, gaat stuk aan de onderzijde. Beetje aan de slang rommelen en trekken, als de klacht dan erger of minder wordt kun je hem wel gewoon gaan vervangen. Dit komt overigens regelmatig voor.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.