Volkswagen Golf: golf 3 diesel slaat niet aan

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

hallo ik heb een golf 3 diesel zonder turbo deze slaat niet aan motor draait wel. Nu heb ik de kabel die naar de dieselpomp gaat eraf gestrokken en een kabeltje vanaf de accu op de pomp aangesloten dan start ie wel maar krijg hem dan niet uit. Heeft iemand hier ervaring mee.
bedankt

hus104

Geplaatst door hus104 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je hem stil zet, moet je wel de draad van accu naar magneetklep (brandstofpomp) losmaken. Kijk of er spanning op de magneetklep staat. Misschien relais in zekeringkast defect.

hus104 (0), 17 jaar geleden

nee er staat geen spanning op heb originele kabel gevolgd maar geen breuk ofzo gevonden nu heb ik vanaf de zekering kast een plus kabel gevonden die als je het contact aan en uit zet continu plus geeft bij het sleutel omraaien, vanaf die kabel heb ik hem doorgetrokken naar de magneetklep nu doet de auto het gewoon met sleutel aan en uit. Ik denk dat ik het hierbij laat neem aan dat het geen kwaad kan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.