Volkswagen Golf: golf 3 gti mijn veren kraken

Bouwjaar: 1994

hallo allemaal

ik heb een probleem en wie kan me hierbij helpen?
ik was op een dag naar een bioscoop geweest en zo en een leuke dag gehaald maar toen ik naar huis reed ben ik via een ander weg gegaan en toen was ik even de weg kwijd en ben een pad ingereden en toen kwam ik met de bodem echt hard op de grond aan maar er was niks aan de hand de dag erop begon de elende mijn veren kraakte en twee weken later was ik op de auto keuring gegaan en zei het de keumeester maar die zei er is niks aan de hand alles is in orde toen die goedgekeurd was was ik even naar een auto garage gereden en heb het daar na laten kijken ze vonden ook niks toen viel me op dat de auto erg laag stond achter maar de veren en schokdempers zijn 100% in orde toen ben ik naar een autozaak geweest en zegt als je vier nieuwe veren eropzet dan staat je auto weer normaal maar die was van te voren normaal er mag nu op dit moment niemand achter inzitten want kom nu helemaal niet meer de drempel over met personen achterin hoe kan dat in godsnaam o wie o wie kan mij helpen met dit raadseltje????

franko3232

Geplaatst door franko3232 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Veer gebroken schat ik zomaar in, inspecteer ze eens grondig ter plaatse van de schotels (de uiteinden van de schroefveer) de laatste windingen horen op elkaar te liggen. Misschien mis je wel een stuk.

succes

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

ik heb aleens meegemaakt dat de achterste schokdempers werkelijk helemaal aan gort waren, dat was een golf met verlagings veren en originele schokdempers, die golf begon de zelfde simtonen te veroorzaken, hij begon giganties achter over te hangen en kon ook niks mee nemen op de achherbank. bij deze golf lag het dus aan de sschokdemmpers die de auto niet meer omhoog konden houden, dus daar 2 nieuwe onder gegooid en probleem opgelost.

zou eerst even kijken of de veren niet kapot zijn, zijn die heel gooi er dan maar 2 achterschokdemprs op en je probleem is weg.

maar het lijkt mij dat waren er veren gebroken dat deze auto geen a.p.k had gekregen met een kapotte veer

dus lijkt mij toch een schokdemper probleeem.

succes

franko3232 (0), 19 jaar geleden

de veren zijn hartstikke in orde en de schokdempers hebben sins vorige week een test gehad ze waren niet het probleem zijde ze maar ik twijfel misschien zijn het de schokdempers het wel de veren daar is helemaal niks aan ik was erbij toen ik op de brug met de golg stond heb met de monteur samen gekeken de veren zijn goed en als die niet goed waren kwam ik ja nooit door de keuring of wel denk het niet ik zal jullie advies nog eens grondig gaan naar cecken

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

gebroken veer is altijd a.p.k afkeur. dus moet dan wel aan de schokdempers liggen, blijft immers niets anders over.
hoe hebben ze je schokdempers getest? op een testbank?

franko3232 (0), 19 jaar geleden

dat hebben ze met perslucht machine,s en de test bank wil ik niet zeggen maar iets anders

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

lijkt me toch schokdempers.

franko3232 (0), 19 jaar geleden

ik ga eens kijken wat ik eraan kan doen jullie horen van me als het gelukt is oke doei alvast bedankt voor de tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.