Volkswagen Golf IV: Golf 4 centrale vergrendeling, en de auto trekt niet meer als ee

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI 110pk

De centrale vergrendeling van mijn volkswagen Golf 4 gaat niet meer.


Als ik de auto op slot wil doen, doet die het niet het slot draait ook door. Dus je kan blijven rondedraaien met de sleutel aan de rijdersdeur.

Als je met de auto rijdt hoor je de centrale vergrendeling werken, deze hoor je altijd klikken maar de pinnen gaan niet op en neer.

Ook als je met de wagen op de autosnelweg rijdt en je rijdt effe door dus eens tot 150-160 doorrijden, als je dan soms je pedaal indrukt gaat de auto echt niet meer voorruit je drukt helemaal het pedaal in en de auto doet praktisch niets. Dit verschil is duidelijk merkbaar omdat het een 110pk motor is en deze dan zeker niet meer voorruit gaat als een TDI, meer als een SDI.

Ik zelf had gedacht om de luchtmassameter eens te veranderen omdat de auto toch al bijna 300000 km heeft.

Als iemand kan helpen hoor ik het graag.

benni1991

Geplaatst door benni1991 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

berendonck (0) PRO, 10 jaar geleden

Kijk > http://img685.imageshack.us/img685/4785/... waarschijnlijk is Nr. 1 stuk en voor dat andere probleem moet je de auto eerst even laten uitlezen en de foutcode's hier plaatsen dan kunnen wij er iets mee anders wordt het gis werk .

Gr. Harry

benni1991 (0), 10 jaar geleden

[quote=berendonck]Kijk > http://img685.imageshack.us/img685/4785/... waarschijnlijk is Nr. 1 stuk en voor dat andere probleem moet je de auto eerst even laten uitlezen en de foutcode's hier plaatsen dan kunnen wij er iets mee anders wordt het gis werk .

Gr. Harry[/quote]
Is dit dan een nieuw slot of kan ik gewoon dit stukje bestellen en plaatsen?

bedankt voor een mogelijke oplossing.

berendonck (0) PRO, 10 jaar geleden

Idd dat is een nieuw slot en waarschijnlijk moet de cilinder ook gereviseerd worden je kan je sleutel immers helemaal ronddraaien deze hoort terug te veren ......

Haal het eerst los dan zie je meer.

Suc6. Gr. Harry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.