Volkswagen Golf VI: Golf 6 highline bluemotion schakelindicator verdwenen

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDI

Ik heb sinds kort ontdekt op mijn boordcomputer dat de schakelindicator is verdwenen. Hij stond altijd linksboven in de hoek van het scherm. Is het mogelijk of weet iemand of dit via vagcom weer in te schakelen is en zo ja hoe? Alvast bedankt.

viper II

Geplaatst door viper II (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 10 jaar geleden

Wat is er met de auto gebeurt , gezien je andere topic , dat dit soort dingen de kop opsteken , verdwijnt niet vanzelf.

viper II (0), 10 jaar geleden

Ik had de auto voorzien van originele bi xenon led koplampen, daarbij was ook een nieuwe boordnetmodule nodig, kan het zijn dat ie staat gedeactiveerd?

kaleido 1 (965) PRO, 10 jaar geleden

Laten uitlezen en kijken wat er aangepast moet worden om dit , als dat mogelijk is in de nieuwe module , terug in te stellen.

viper II (0), 10 jaar geleden

beste kaleido,

bedankt voor je reactie

dat snap ik, ik ging er even vanuit of iemand specifieker wist wat ik zelf kan doen via vagcom

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Sowieso moet je bij een nieuw bordnetregelapparaat hem weer opnieuw juist coderen, dat wil zeggen functie's in of uitschakelen aan de hand van wat er op de auto zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.