Volkswagen Golf IV: golf IV cabrio (1E) toerenteller max.uitgeslagen(tdi 66 kw)

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: ahu

ik heb een golf IV cabrio (tdi 66 kw ahu motor) gekocht waarvan de toeren teller maximaal naar rechts is uitgeslagen.(komt ook niet terug)
in vag-com krijg ik uit de mmu een toerental signaal wat realistisch is
vag-com geeft mij ook geen fout code, weet iemand waar het signaal voor de toerenteller zijn signaal vandaan krijgt of heeft iemand dit al eens eerder gehad???

groeten mark

mark7260

Geplaatst door mark7260 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het signaal in de meetblokken van het instrumentenpaneel goed is, is de signaalopnemer en de bedrading er heen dus in orde.

Via actuator diagnose proberen of het zaakje wel reageert, zo nee, instrumentenpaneel vervangen of laten repareren. Zorg bij vervanging voor exact hetzelfde onderdeelnummer, hij moet gecodeerd worden dus de oude eerst uitlezen!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.