Volkswagen 0: golf iv v5 carterpan

Bouwjaar: 2006

ik heb m'n carterpan kapot gereden, heb toen een nieuwe gekocht bij de dealer en deze eronder gezet maar maakt een raar ratelend c.q. tikkend geluid, net of er iets aanloopt.
de carterpan heeft ook een andere vorm als die eronder zat, kan dit of is het een verkeerde. hij past wel precies.
heeft iemand ook een advies om dit te voorkomen hij raakt bij het minste al de grond.

b.v.d. dennis

bund007

Geplaatst door bund007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

andere vorm van de pan lijkt mij toch niet helemaal goed.... als je de oude nog hebt even met de rekening langs dioe dealer gaan om toch ff te checken of het de juiste is.

en dat de auto snel de grond raakt valt mijns inziens reuze mee.. hoor hier vaak klachten over, maar in 90% van de gevallen ligt dit gewoon aan de rijsteil. (remmen vlak voor de drempel, drempels in 30 km/u zones met 50 km/u nemen etc.)

wat ook nog kan is dat je auto verlaagd is.. hetgeen natuurlijk wel een duidelijke oorzaak kan zijn waarom de auto snel op de grond zit.

en mocht je echt willen zorgen dat de auto de grond niet meer raakt dan moet je er een verhogings verenset onder zetten :P


mvg

bund007 (0), 17 jaar geleden

kan het zijn dat het een modificatie is, dat ze allemaal een ander model hebben ??

dennis

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Volgens mij zit er verschil tussen de 10V en de 20V V5 motor, oftewel, geproduceerd voor augustus 2000 is de 10V (150 pk) en na augustus 2000 is de 20V (170 pk)

volgwagen (0) PRO, 17 jaar geleden

idd harry ik denk dat het hem daar ook in zit, volgens mij zijn die anders.

En over het aan de grond komen: Ik merk het ook wel is: de auto van een kennis bijvoorbeeld( golf IV tdi 2001) komt heel snel aan de grond, gelukkig heeft hij een rustige rijstijl. Maar toch vind ik het raar, het lijkt wel of 1 op de 10 dat hebben ofzo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.