Volkswagen Golf: Golf lll schakelt moeilijk in eerste versnelling

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8l 66kw

Mijn Golf wil soms als hij koud is moeilijk in de eerste versnelling vooral als ik eerst achteruit ben gereden. Eerst in een andere versnelling zetten helpt niet. Als hij warm is dan is er geen probleem.
Er zit olie in de bak en de koppeling schoonbranden helpt kennelijk ook niet.
Mogelijk is er iets met de pookafstelling of smering van het mechanisme?
Wie heeft hier ervaring mee?

Verder wil ik een lampen aan zoemer in maken. Hoort die er eigenlijk al standaard in? Mogelijk is de zoemer kapot. Verder zou ik niet weten welke draden ik moet gebruiken.
Er zit niet een simpele schakelaar in de deur.
Hopelijk weet iemand hier iets meer van?
Bij voorbaat dank.

Een kleine verbetering.

graskees

Geplaatst door graskees (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

zx9r (0), 17 jaar geleden

waarschijnlijk een van je schakelstangetjes krom

Toledo GT (0), 17 jaar geleden

Dag Kees,

weet niet of er een zoemer in je auto thuishoort maar asls hij er hoort en defect is kun je hem vinden in je zekeringkast. Vlg.mij zit ie meest links....kan niet missen, is er 1 met gleufjes erin.
Zou het moeten doen als hij er in zit en ook je binnen verlichting werkt [als je je deur opendoet wel te verstaan] Zit ie er niet en wil je er zelf 1 aansluiten is dat niet zo heel moeilijk. Als je een "lampen aan"zoemer wil plaatsen moet je die eerst 1 tje halen bij een automat.zaak. Als het goed is zitten er twee draadjes aan [meestal rood en zwart] zwart maak je vast aan je deurcontact [palletje wat aan de binnenzijde van je koets zit en er voor zorgt dat je binnenverlichting aangaat, rood maak je vast aan een draad van je lichtschakelaar waar stroom op staat als je lampen aanstaan. Moet je wel ff je lichtschakelaar een stukje uit je dashboard halen.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.