Volkswagen Golf: Verwijderen deurpaneel

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Doordat het deurslot aan de bestuurderskant deffect is moet ik het deurpaneel verwijderen. Weet er iemand hoe dit dient te gebeuren bij een Golf 3 ? Het is namelijk zo dat ik nergens schroeven of iets dergelijks zie waarmee het deurpaneel aan de deur is bevestigd. De spiegels zijn niet elektrisch bediend en ook de ruiten zijn handbediend. Zijn er zaken waarop ik moet letten bij het verwijderen van het deurpaneel ?

Alvast bedankt

CAV

Geplaatst door CAV (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dupl-u-11089-5dd147ee73b36+maars (0), 17 jaar geleden

Kijk even in deze pdf, staat ook een stukje in over het verwijderen van het deurpaneel.

http://www.vwgolf-info.nl/mk3/web/handle...

Groeten, Marcel

Toledo GT (0), 17 jaar geleden

Dag CAV,

om je deurslot te vervangen hoeft je deurpaneel er toch niet af????? Aan de zijkant van je deur zit een groot blok [vast met twee waarschijnlijk inbus bouten] wat over de pal heen valt waarmee je deur sluit. Vlak daarboven zit een grootte schroef [kruiskop] deze draai je los...je kunt je klink dan naar achter schuiven en aan de zijde waar het slot in je klink zit naar buiten trekken/halen. Vervolgens kantel je de klink en je haalt hem er zo af....slotje vervangen en terug erop in omgekeerde volgorde. Handig die overzichtstekening Paul....waar haal je die vandaan????
Stuur mij maar een [Site] adres/programmanaam,

Suc6,

Hans

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

plaatjes/afbeeldingen zijn orgineel VAG en komen uit het werkplaatshandboek.

paul,

Hans4040 (305) PRO, 17 jaar geleden

http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=sta...
Deze site heb ik al eens eerder op problemcar aanbevolen , maar sommige mensen vinden het zoeken een beetje moeilijk , geloof ik.
Het is een Russische site , maar staat boordevol info over elk model VW, OOK in het Engels en Duits.
Klik in het menu aan de linkerkant het onderwerp waar je iets over wilt weten en in het volgende scherm klik je op het model en bouwjaar.
Achter elk onderwerp staat (Eng.) als het in het Engels is.
Kijk maar eens , ik vond het de moeite waard.
Handig als je geen werkplaatshandboeken hebt.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.