Volkswagen Golf: Golf Tdi trekt niet

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 CC TDI

Ik heb een Golf TDi (rode i) trekt niet. Kan niet hoger dan 3000 toeren, Wanneer ik de gaspedaal flink doortrappen,Na +/- 3 minuten of een paar kilometer trekt het weer goed, Wanneer de motor uitzet, trekt weer niet, mijn vraag is wat zal de oorzaakt zijn? brandstoffilter en luchtfilter reeds vervangen.

leimena

Geplaatst door leimena (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

caddy ron (0), 17 jaar geleden

Ik heb laats hetzelfde probleem gehad meet een tdi die bij mij kwam voor reparatie. Na lang zoeken heb ik eens de uitlaat open gemaakt en daar kwam een partij rotzooi uit volledig verstopt. Dit heb ik ook met de midden denmper gedaan en hetzelfde verhaal. Ik heb van voren tot achter alles moeten vervangen en de auto liep weer top. Dit kan misschien het probleem zijn.
Veel succes..
Groetjes ron

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als ieniet hoger wil op dat moment als 3000 toeren staat ie in de noodloop, dus eerst uitlezen om de standaard dingen uit te sluiten.

Cor

wolteropel (0), 17 jaar geleden

ik heb bijna het zelfde probleem gehad mij auto had geen vermogen meer dit kwam dooor dat ut tackventielaan eind was heb hem vervangen en nu weer diesel power

leimena (0), 17 jaar geleden

Ik heb eerst de stekker van de Luchtmassameter uitgetrokken, problem ontdekt dat de Luchtmassameter kapot is. Deze vervangen nou is het goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.