Volkswagen Golf: golf type 3 start wel maar slaat niet aan na tijd wachten wel we

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 44kw

hallo ik heb een probleem met een golf3 van een kennis van mij deze auto start soms niet als hij dan een half uurtje wacht dan wel weer. als hij gewoon een nacht heeft stilgestaan start hij sochtens altijd ,hij heeft het iedee dat hij geen brandstof krijgt want hij stinkt niet naar benzine tijdens het starten ik heb het zelf nog niet gehad als ik de auto naar keek. kennen jullie het probleem HET IS EEN golf 3 bwj 1994 1600 44kw motorcode volgens sticker achterin de koffer ABD. Ik hoor graag van jullie alvast bedankt harold

harold4164

Geplaatst door harold4164 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

nielskuiper (0), 18 jaar geleden

Probeer eens de leesspoel om t contactslot... heb ik bijzelfde type gehad

harold4164 (0) PRO, 18 jaar geleden

deze auto heeft geen transponder

erwinvn (0) PRO, 18 jaar geleden

het kan de bobine nog wel eens zijn. Kijk eens of ie niet gescheurd is

ray9301 (0), 17 jaar geleden

hoi,

kijk bij het omdraaien naar het dashboard of de lampjes van de accu en de olie uitgaan.en tijdens het starten de sleutel in het contactslot naar boven of naar beneden duwen gaan de lampjes dan branden contactblokje kapot.
heb het zelf ook gehad.

ray9301 (0), 17 jaar geleden

brandstof pomp willen ook nog wel eens kapot gaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.