Volkswagen Golf V: golf v houd in

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Sinds 2 dagen houd mijn golf in. Binnen de bebouwde kom merk je het niet zo veel, echter buiten de bebouwde kom is het een drama. Lijkt net of ik in een oude diesel rijd. Laten uitlezen. kwam ui storing P0234 turbo boost regulation. Turbo werkt wel prima. Lucht massameter laten schoonmaken. Probleem was even weg daarna kwam het probleem weer terug. Auto weer uitgezet. Probleem bleef weer een tijdje weg. Zijn er andere mensen die dit probleem hebben gehad.. Zo ja Dan hoor ik graag de oplossing.

Diredj Baldew

diredj

Geplaatst door diredj (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

je zult toch moeten gaan rijden met de testkast om de reden teachterhalen waarom die storing erin komt goed mogelijk dat de bedienings as van de turbo vast zit en daar door de druk tehoog wordt en de motor in noodloop gaat om de beol tebeschermen.

groetjes jan.

polonick (0), 12 jaar geleden

ik zeg dit niet met zekerheid maar kan zijn dat je gewoon een nieuw luchtmassameter moet gaan halen
ik persoonlijk ben geen fan van het schoonmaken ervan (uitstel van executie).

test eerst even of het niet de bedrading is zo niet een nieuwe halen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.