Volkswagen Golf I : golf1 start slecht

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

naar altijd citroen gereden te hebbe toch maar een volkswagen gekocht als tweede auto.
nu is het zo smorgens start de auto meteen, heeft ie daarna langer dan 10 min stil gestaan start ie heel slecht en stinkt ie enorm naar benzine.
choke anders afgesteld geen resultaat bijn de garage weten ze het ook nie meer heeft daar de laatste tijd meer gestaan als thuis.
ik dacht zelf aan de carburateur maar heb dr zelf ook nie veel verstand van
wie owie kan ons hier mee helpen!!!

golf1 1.8 cabrio

Geplaatst door golf1 1.8 cabrio (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

joepie64 (0), 12 jaar geleden

hoe zit het met je verdelerkap + rotor zijn die nog goed.

golf1 1.8 cabrio (0), 12 jaar geleden

verdelerkap en rotor zijn pas vervangen ligt het helaas ook niet aan

audia4 (0) PRO, 12 jaar geleden

onder de carburateur zit een rubber machet, dit geval gaat vaak stuk. laat de motor stationair lopen en trek eens aan de carburateur, als het toerental of de loop veranderd heb je bingo.

dingen lagen in de tijd dat deze wagens gangbaar waren in rijen van 3 op de plank van de dealer....

Henkk (0), 12 jaar geleden

ik zit met hetzelfde probleem met mijn cabrio..... je kan de voetpakking proberen, maar ander gewoon mee leren leven...denk dat het een pierburg carb is en daar moet je niet aan sleutelen als je er niet de kennis van hebt..

die van mij is verder 100 procent op dat warm starten na....heb wel klep vervangen van 2e trap brandstof verijking op advies van century maar dit heeft ook niet geholpen.

gr henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.