Volkswagen Golf V: Gordelindicatie lampje en signaal sporadisch te zien en horen.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel

Klant van me komt met een klacht dat zijn gordelindicatie lampje blijft branden en het signaal blijft klinken, dit alles terwijl hij netjes zijn gordel om heeft evenals zijn bijrijder. Auto uitgelezen met vag com en er kwamen geen foutcodes naar boven. Heb daarna zelf meerdere keren (alleen) gereden met de auto en signaal blijft weg. Klant komt auto ophalen en we maken samen een rondje en weer komt het lampje in beeld en klinkt het signaal. Is er nog een andere manier om dit eventueel via vag com te testen ? Ik kan het probleem nergens aan linken eigenlijk. Klant geeft wel aan dat toen dit begon en hij even rommelde met de gordel (in aansluiting naast de stoel) het dan weer even weg was maar wel tijdelijk.

Maikel Voets

Geplaatst door Maikel Voets (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy 12 (0) PRO, 10 jaar geleden

Gordel slotje vervangen >microschakelaar is defect

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Is dat slotje/microschakelaar los te vervangen Willy ? Het lijkt mij dat waar je de gordel inklikt 1 geheel is namelijk. Zou geweldig zijn als dit gewoon los te vervangen is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.