Volkswagen Lt 35: Hard plastic bekleding voorportier

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 116 Kw AUH 4 cil

Om een extra slot bij mijn camper te kunnen inbouwen getracht de bekleding met houten spatels los te nemen (na de twee bouten achter de handgreep te hebben verwijderd).
Doordat ik één van de aangespoten haakjes heb afgebroken leg ik de vraag voor, waar zitten de de overige precies en hoe krijg ik de bekleding zonder verdere schade los.
De bekleding is gemaakt van een harde plastic soort (PVC?), zeker met het koude weer is dit materiaal nogal breekbaar.
Het is toch eigenlijk te gek voor woorden dat zoiets simpels als het verwijderen van een portier bekleding een probleem kan zijn, eigenlijk schaam ik me een beetje voor deze vraag.

O ja voor ik het vergeet, met een ventilator kacheltje had ik eerst de ergste kou weg genomen.
Bij voorbaat alvast mijn dank voor een reactie.

Mvrgr Theo

JThV

Geplaatst door JThV (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen LT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

nou daar hoef je je niet voor te schamen daar zit zoveel verschil in de enen of andere je hebt er die kun je gewoon lostrekken of met behulp van een spatel erachter te steken los te wrikken en je hebt er die moet je omhoog schuiven alles verwijderen handgrepen e.d. en dan kompleet omhoogschuiven,dan heb je er nog die moet je boven voor de helft lostrekken en omhoogschuiven en je hebt er die moet je onder lostrekken en omhoogschuiven dus variatie volop

JThV (0), 14 jaar geleden

Nou Robby bedankt voor het snelle antwoord, ik voel me iets minder dom maar om te denken dat het nu een eitje is, nee dat ook weer niet.
Als er iemand is die me, wanneer ik een foto stuur, verder kan helpen dan graag.
Zo niet dan neem ik het risico maar en zal met pluggen (waar nodig) de zaak opnieuw vast zetten.

Mvrgr Theo

JThV (0), 14 jaar geleden

Hallo Robby
Nadat de ergste kou uit de lucht was, lukte het, zonder brokken, de bekleding omhoog te schuiven.
Het ging wel wat moeizaam maar ok, het ging.
Nogmaals bedankt, jouw opmerking hoe het mogelijk zou zitten gaf me wat meer zekerheid de
zaak niet te mollen.
Het plastic verliest in de loop der jaren wat van zijn weekmakers en wordt bros, vandaar dat ik deze schijnbaar onnozele vraag stelde.

Mvrg Theo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen LT of stel zelf een nieuwe vraag.