Volkswagen Touran: hele binnenverlichting werkt niet bij ex politie auto

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0tdi

wie weet wat er aan de hand is? de binnenverlichting werkt niet en de deur schakelaars ook niet. zekeringen zijn goed. het betreft een ex politie auto.

roymet2linkerhanden

Geplaatst door roymet2linkerhanden (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 11 jaar geleden

Zal ergens bij het verwijderen van de politie installatie een draad onderbroken zijn nu.
Systeem controleren .
Lampje zit er wel in , al spanning gemeten op de lamp.

UserQ (0), 11 jaar geleden

ja, meestal worden in die auto's extra lampjes geplaatst en daarna weer eenvoudig eruit geknipt als de lease afloopt. het is inderdaad een kwestie van spanning meten en anders de lampjes voorin de auto eens eruit halen en kijken of ze daar niet zijn losgekoppeld. Mogelijk kan ook het vertragingsrelais defect zijn. Dit zorgt ervoor dat de lampjes pas uitgaan wanneer je de auto op contact zet. Ik heb hetzelfde gehad bij een caddy en na een hele speurtocht bleek het toch een zekering te zijn maar die zat niet op de plek zoals omschreven in de handleiding. Dus check voor de zekerheid even alle zekeringen en anders zul je toch de hele bedrading eens moeten nalopen.

roymet2linkerhanden (0), 11 jaar geleden

dank jullie wel , ga morgen bij daglicht eens meten en zekeringen checken. weet je ook waar het vertragingrelais zit?zit?

UserQ (0), 11 jaar geleden

vertragingrelais zit waarschijnlijk ergens onder dashboard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.