Volkswagen Golf: het wegvallen van toeren cq vermogen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn golf heeft al sinds 2 jaar het probleem dat als hij rond de 90 graden komt even inhoudt dit zie je doordat het toerental terugvalt en als hij stationer loopt slaat hij af start ik hem dan doet hij het weer en komt de storing niet meer voor tot hij weer afgekoeld is en dan is het weer rond de 90 graden een een malige hapering.
Ik ben bij de dealer geweest ervoor maar die komen er niet achter omdat het volgens hun elektronisch is en de computer geen storing aangeeft. Het gasklephuis is gereinigt en opnieuw ingesteld en er zit een nieuwe koelvloeistof censor is.
Iemand een idee

groet ronald

korsa

Geplaatst door korsa (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

ronald als er geen storingen in zitten en de gasklep is al onderhanden genomem vernieuw dan eens de temperatuurvoeler deze is niet zo duur en kan ook wel eens voor broblemen zorgen lijkt me het proberen waard.
zijn voorderest de slangen inorde ik bedoel de vacuumleidingen ook die van de rembekrachtiger deze willen nogal eens scheuren.

groetjes jan.

korsa (0), 17 jaar geleden

Ze hebben bij kamsteeg alles motorische en qua slangen nagekeken.

groet roanld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.