Volkswagen Golf: Houdt in bij 3000 Toeren

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: AGG 2.0. 8v

Hallo mensen,

Ik heb een golf 3 gti van 1996 en het probleem doet zich al een tijdje voor dat de auto bij zijn maximale koppel bij 3000 toeren inhoudt.
Als ik wegrijd als ie koudt is doet ie het minder, als ik op de autoweg 120 constant rij is niets aan de hand, als ik dan rustig gas geef en doorrijdt tot bijvoorbeeld 180 en uitrol tot 100 en ik geef dan half gas om te accelereren dat schokt ie als een gek, als ik vol gas geef trekt ie wel gewoon, dit verschijnsel doet ie in iedere versnelling altijd bij +/-3000 toeren, ik heb hem laten uitlezen bij de dealer geen storingen gevonden, ik heb een k&n luchtfilter erop, flink schoongemaakt en ingeolied, iets verbetering maar probleem blijft, gasklephuis schoongemaakt probleem nog steeds, brandstoffilter, oliefilter, bougies vervangen probleem blijft zich nog altijd voordoen. Ik ben ten einde raad, wie kan mij helpen, is dit misschien een bekend euvel bij de AGG motor?

Bedankt alvast.

Bart0368

Geplaatst door Bart0368 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Probleem bij die open filters is dat de LMM sensor snel vervuilt en of stukgaat.
Bovendien is de vermogens toename bij die filters alleen maar tussen de oren door de extra herrie die geproduceerd wordt...

Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.