Volkswagen Passat: Inbouwen afstandsbediening cv variant 99

Bouwjaar: 1999

Ik heb een afstandsbedienging setje op het oog voor 45 euro (marktplaats) om mijn cv mee aan te sturen. Volgens de verkoper hoeven er maar 6 draden te worden aangesloten.

Mijn vraag:
Ik begrijp dat dit moet op de comfortmodule. Waar vindt ik die in een passat variant '99 (is geloof ik trendline, in ieder geval 4 electr ramen), en hoe kom ik er het makkelijkste bij ?
Is dit redelijk zelf te doen ?

dank !
Robert

rdkraker

Geplaatst door rdkraker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

henri4473 (0), 18 jaar geleden

cpv module zit in de linker deur,je moet het aansluiten als massa gestuurd "ROOD-GROEN of ROOD-BLAUW , pen 4 (open) en ROOD-BLAUW of ROOD-GROEN . pen 24 (dicht) in de 29-polige stekker op de module IN de linkerdeur" om de ramen dicht te doen moet je de sluitpuls lang maken, maar dan moet dat wel kunnen bij dat setje wat je gezien hebt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.