Volkswagen Passat: 1.9TDI PD kachel te weinig warme OF te weinig koude

Bouwjaar: 2003

Goeie dag,
Onze klant klaagt al een tijdje dat hij in de zomer zijn wagen niet koud genoeg kan krijgen (airconditioning werkt) en nu in begin van de winter onvoldoende warmte uit zijn chauffage krijgt. Hij geeft nu een lauwe lucht maar niet om te zeggen echte warme lucht. Klant komt volgende week woensdag binnen. Iemand reeds ervaring mee ?

Vriendelijk bedankt
Groeten,
Steven Dochy

dochyizegem

Geplaatst door dochyizegem (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 18 jaar geleden

Als dit een climatronic betreft, wat ik verwacht, zou je eens de temperatuurvoeler moeten schoonmaken.Vraag me niet waar deze precies zich bevinden, maar het komt voor dat deze door stof en bv nicotineaanslag ahw een afschermdeken om zich heen hebben en dus niet exact de temperatuur kunnen meten.

PIETER9040 (0) PRO, 18 jaar geleden

Temperatuur sensor inderdaad reinigen, geeft hij ook een foutcode?, sensor zit volgens achter het klepje van de zekerings kast,klepje verwijderen en dan zit hij rechts boven in een luchtgeleide buis.

stevendochy (0) PRO, 18 jaar geleden

prima dank bij voorbaat, ga de storingscode komende woensdag uitlezen klant komt dan pas binnen.
Alvast bedankt voor de hulp. Hulp uit eigen ervaring is echt goud waard !

stevendochy (0) PRO, 18 jaar geleden

Probleem is er terug (na herprogrammeren parameters) we gaan beginnen met de elektrische klep van warmteschuif te vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.