Volkswagen PASSAT: Inhouden en vermogen verlies

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ARM, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Hoi allemaal.

Ik heb een vw passat uit 2000. Auto loopt stationair super mooi, maar bij het optrekken mis ik vermogen en stottert hij. Auto laten uitlezen en nou geeft hij de storing, hall gever geen signaal. Kan iemand mijn vertellen waar deze zich bevindt en hoe dít eventueel op te lossen.

Gr alex

atermaten1

Geplaatst door atermaten1 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

bert klein (45) PRO, 7 jaar geleden

Zal krukas of nokkenas sensor zijn, met vag-com uitlezen geeft nauwkeuriger omschrijving welke defect of buiten bereik is.

Vr gr Bert

atermaten1 (0), 7 jaar geleden

Deze storing kon ook niet gewist worden.

atermaten1 (0), 7 jaar geleden

Als het de krukas sensor is dan loopt de auto toch niet? Kan het ook in de bobine zitten?

Gr Alex

bert klein (45) PRO, 7 jaar geleden

Bobine gaat ook wel kapot door te veel weerstand, slechte bougie,s of kabels, door uit te lezen in meetwaardenblok is dit wel zichtbaar.

Vr gr Bert

atermaten1 (0), 7 jaar geleden

Kan iemand mijn vertellen waar de nokkenas sensor zich bevind.

Gr Alex

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Nummer 1 (rode punt)

[IMG]http://i67.tinypic.com/24n18qd.png[/IMG]

bert klein (45) PRO, 7 jaar geleden

Brand het motorstoringslampje instrumentenpaneel ook onder het rijden
Auto wel met draaiende motor uitlezen ,bij stil staande motor wil je deze storing ook wel krijgen bij deze type,s .

Vr gr Bert

atermaten1 (0), 7 jaar geleden

De motor draaide bij het uitlezen, er gaat geen lampje branden van het motor management. Of hij heeft geen lampje of hij is stuk dat lampje brand namelijk ook niet als het contact ingeschakeld wordt.

Gr Alex

atermaten1 (0), 7 jaar geleden

Even een update vandaag de auto laten uitlezen met vag-com daar zat ook de storing in hall gever geen signaal (g40) de man kon de storing wel wissen ronde je gereden met test kast aangesloten storing bleef weg en de auto loopt weer als een zonnetje dus voor nu is het probleem opgelost even afwachten voor hoelang. Iedereen hartelijk bedankt voor de info en de tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.