Volkswagen Transporter: inhouden motor boven 3500 toeren transporter t5 105pk

Bouwjaar: 2004

Weet iemand wat het zou kunnen zijn als je motor gaat inhouden boven de 3500 toeren. ASR lampje gaat branden, motor slaat bijna af, gloeispiraallampje gaat branden en de boordcomputer zegt engine workshop. Als je het gas los laat is er niets aan de hand en rijdt de bus weer gewoon. Alle lampjes zijn dan ook uit alsof er niets aan de hand is.

Jerry Baart

Geplaatst door Jerry Baart (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

met auto naar garage om hem uit te laten lezen. dan kunnen we er verder over gaan denken. nuis het enkel giswerk. 1 lampje heeft meer dan 100 mogelijkheden.

mvg

Jerry Baart (0), 18 jaar geleden

Ik ben naar de dealer geweest en daar is de toerentalsensor vervangen. Dit was de oorzaak van het inhouden.
Oh ja, men heeft ook de stuuras vervangen, voor de vierde keer, want tijdens het ronddraaien van het stuur hoorde en voelde je het stuur "knoepen". Nu zit er een paars stipje op, dat is een verbeterde as.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.