Volkswagen Golf: installatie centraal deur vergrendeling Golf IV TDI bj 2000

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 81kw

Hallo, ik ben benieuwd of iemand mij kan helpen met mijn vraag.. ik heb een voor de centraal deur vergrendeling een afstandbediening gekocht en een bijbehorend kastje.. nu zit ik met de vraag waar dit kastje gevestigd is in de auto.. van de verkoper begreep ik dat deze in de linkerportier zou zitten en bij volkswagen golf vaak in de rechter portier zou zitten.. nu heb ik de binnen panelen losgehaald van de portieren alleen kan ik bij beide zijde niets van een kastje vinden...

Weet iemand waar dit kastje (voor de centrale deur vergrendeling) zou kunnen zitten..

Allen bedankt!

Gr.
said

said k

Geplaatst door said k (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

dat kastje wat je hebt gekregen kun je het beste onder het dashboard monteren. En wat die verkoper denk ik bedoelt is dat je de draden vanaf dat kastje aan moet sluiten in de linker voor portier en die komen vanaf de linker raammotor af. Zit er geen inbouw instructie bij??

Groet Thijs

Santa (0), 17 jaar geleden

Dat kastje prop je idd gewoon ergens op een plaats onder je dashboard alwaar het nergens tegenaan schuurt c.q. rammelt.
Het gedeelte onder je stuurkolom is eenvoudig te verwijderen en er zit een zee van mogelijkheden achter.

Of bedoel je wat anders met "dat kastje" .....?

said k (0), 17 jaar geleden

dat kastje kreeg ik erbij en de verkoper vertelde mij dat ik deze ipv de originele kastje moest plaatsen wat dan ergens in het linker of rechter portier zou moeten zitten.. het is een kastje met een antenne zo lijkt het... ik heb in principe wel cv alleen werkt deze momenteel via het slot en ik wil deze via de afstandbediening gaan openen... kastje kreeg ik dus bij de afstandbediening... dus het kastje wat ik erbij kreeg moet ik ipv. het originele kastje plaatsen... alleen is de vraag waar zit het originele cv kastje van volkswagen golf....

Santa (0), 17 jaar geleden

Hmmm, vreemd..........

moderator (0) PRO, 17 jaar geleden

Stuurkast cv zit links onder het dashbord achter de zekeringkast. Maar zo een andere kast aansluiten op de stekkers zal niet gaan omdat de - indien aanwezig - elektrische ramen en binnenverlichting hier ook geregeld worden.

said k (0), 17 jaar geleden

kan je ook de kast die ik erbij heb gekrgen in plaats van de originele doen..?

moderator (0) PRO, 17 jaar geleden

Als het geen origineel VW is, dan reken er maar niet op dat dit past.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.