Volkswagen Passat 110pk TDI Variant comfortline: Instrumentenpaneel

Bouwjaar: 1998

Mijn instrumentenpaneel is behoorlijk van slag. Ongeveer 40 km te weinig op snelheidsmeter. Ook toerenteller geeft te weinig aan. Soms staan benzine meter of temp.meter helemaal naar rechts. Is dit te repareren of zit ik echt aan een nieuw instr.paneel a raison van (slik) 360 eurootjes? Km.stand is ongeveer 230.000.

peter8829

Geplaatst door peter8829 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

omdat er meerdere storingen in zitten denk ik eerder aan een massa probleem of een voedings probleem.

peter8829 (0), 19 jaar geleden

Bij het uitlezen bij de VAG dealer hadden ze het over eproms (??) die niet goed werken. Zegt je dat iets?

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

nee dat zegt mij niets (wil niet zeggen dat het niet kan of bestaat).
zat er ook een fout code in?

peter8829 (0), 19 jaar geleden

Ik heb niets gehoord over een foutcode

marioridder (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik ben bekend in de omschreven probleem. Eeprom heeft zijn Geheugen verloren,en werkt niet naar behoren. moet vervangen worden. Kan iemand die hem kan maken voor je.Heb ik ook meegemaakt. Hij vraagt 100 Euris.Het voordeel bij hem is dat je niets hoeft te betalen voor iets wat hij niet heeft gemaakt, of kunnen maken. Hij zit wel in rotterdam!!!!!!

mahoaga (0), 18 jaar geleden

Hallo,
de snelheidsmeter van mijn sharan vr6 (vandaag zelf vervangen afkomstig uit een galaxy vr6) geeft ca 65 km meer aan. is dit te programmeren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.