Volkswagen Passat: Instrumentenpaneel

Bouwjaar: 1997

Hallo, mijn intstumentenpaneel heeft het begeven, nu heb ik er eentje bij n demontagebedrjif gevonden. Het is er eentje met blauwe verlichting, die van mij was groen. Komt uit een passat 98, met een 1.8 motor. Die van mij komt uit 97 en heeft ook een 1.8 motor. Naar mijn weten is t motortype het zelfde, tot 2000 noet het n ADR motor zijn. Kan ik deze paneel zomaar bij die van mij erin doen? Hoe zit het dan met de wegrijblokkering? Ben op punt om het te kopen, scheelt een hoop. Kan iemand mij hierover adviseren.

Bij voorbaat dank.

ismail

Geplaatst door ismail (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Lijkt me niet verstandig.
Onderdeelnummer wat er op staat staat moet gelijk zijn.
Wegrijblokkering moet je inleren bij de dealer.
Alle sleutels meenemen.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Onderdeelnummer moet gelijk zijn, anders kun je het vergeten. Overigens is dit nou een typisch onderdeel waar het de moeite voor loont om even in duitsland te gaan shoppen........

ismail (0), 18 jaar geleden

Hoe bedoel je Harry? Waar kan ik in Duitsland terecht voor zoiets dan.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

bij de duitse dealer.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.