Volkswagen Golf: is mijn cv unit stul of wat kan dit zijn?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo,

al sinds een paar weken doet mijn cv het raar. als ik op de afstandbediening druk hoor ik de motor lopen van de cv maar hij ontgrendeld niet. echter als ik de deur met de sleutel heb opengemaakt kan ik wel sluiten met de afstandsbediening maar open maken lukt niet. ook moet ik 3 tot 4 keer drukken op de afstandsbediening wil de cv reageren. de batterijen zijn niet op want ik heb er net nieuwe ingedaan.

kan mij iemand vertellen wat er mis zou zijn? misschien een relais of wat dan ook?

ik hoop dat iemand mij antwoord kan geven.

alvast bedankt vor de moeite

manuel6862

Geplaatst door manuel6862 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Brecht (0) PRO, 17 jaar geleden

Die pomp zit rechts in koffer, kijk eens als je het dekseltje ervan afneemt als printplaat die er achter zit geoxideerd is zoja: daar heb je de oorzaak.

manuel6862 (0), 17 jaar geleden

nee helaas dat is ook niet de oorzaak want deze ziet er nog punt gaaf uit. misschien heb je nog een andere mogelijkheid?

manuel6862 (0), 17 jaar geleden

nou ik heb alles geprobeerd maar niets helpt. het vreemde is dat als ik de cv met de sleutel openmaak er niets aan de hand is maar zodra ik met de afstandsbediening aan de gang ga dan is het gebeurd. misschien toch een ander probleem? ik heb zojuist de binnenpaneel eruitgehaald en het geheel van binnen bekeken. en als ik kijk bij het slot aan de bestuurderszijde en druk op de afstandsbediening heeft het pinnetje die normaal omhoog komt moeite met omhoogkomen en dus helemaal niet omhoog komt....wat kan ik nog meer doen???

Brecht (0) PRO, 17 jaar geleden

Probeer eens als het lukt om te openen en sluiten via de rechtse kant.
Als dat ook niet lukt is er hoogstwaarschijnlijk ergens een drukverlies dat ook in het slot zelf kan zitten.
Brecht

manuel6862 (0), 17 jaar geleden

hallo brecht,

waarschijnlijk begrijp je me verkeerd. de cv doet het gewoon goed als ik met de sleutel open en dicht maak. echter als de afstandsbediening wil gebruiken om open te maken dan gebeurt er niets en dat is het probleem. ik kan zowel via de linker als de rechter portier gewoon openen met de sleutel. dus ik weet het ook niet meer...

Santa (0), 17 jaar geleden

Hoe is het met het batterijtje in je handzender gesteld...??
Maar die zal wel goed zijn...

manuel6862 (0), 17 jaar geleden

ja die is nog prima in orde,sterker nog omdat ik ook dacht dat het daar aan kon liggen heb ik er een nieuwe in gedaan maar ook dat hielp niet. ik ben wel blij dat ik de deur nog met de sleutel kan afsluiten. maar hoe lang gaat dat nog goed...

weet iemand toevallig waar de ontvager zit van de cv? misschien dat het daar aan ligt. en als het een vacuumlek is hoe kan ik dit testen en zien waar de lek zit?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.