772 bezoekers online

Volkswagen POLO: ISO stekker

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BBY, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Hallo,

Vanddag in de Polo van mijn zoon de oude radiocassetterecorder vervangen. Dit betrof een Sony apparaat waar een cd-lader aan gekoppeld was. na demotage en de nieuwe dubbel din radio aangesloten op de isostekkers. De nieuwe radio deed het bij stilstaan van de auto perfect, maar zodra er gereden werd, ging de radio uit en weer aan en naar andere programma's, kortom een spookradio. Bij stilstaan deed ie het goed. Ook is er een achteruirijcamera gemonteerd, maar die pakt zijn spanning van de achteruitrijlichten.

Uitiendelijk de kabelboom eens bekeken en daaruit bleek dat er een aantal draden waren doorverbonden en dat er twee rood/gele draden zaten die allebei spanning gaven bij contact uit. Op de isostekker was er echter maar 1 rood/gele draad aangesloten, ik meen op A7 of A8. De kleur van de massakabel is bruin en ook die massakabel was aan de kabelboom doorgelust met een zwarte draad die weer het " vooronder" in gaat. Als ik dan 1 van die continudraden op A4 aansloot dan deed ineens de centrale vergrendeling het niet meer?!

Heeft iemand de juiste posities en klueren van kabeltjes van een Polo 9N uit 2003 (hoghline uitvoering? Ik zie verschillende dingen op internet, maar het meest vreemde vind ik nog dat er twee continudraden met dezelfde kleuren uit de kabelboom komen.

Wie heeft voor mij het ei van Columbus?

Loekoeboeng1

Geplaatst door Loekoeboeng1 , lid sinds 4 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.