Volkswagen Polo: Polo valt regelmatig stil

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400cc

Ik heb hier een Polo 1,4 benzine,motorcode BBY bouwjaar 2004 die regelmatig stilvalt tijdens het rijden,hij kan wel daarna terug gestart worden,ik heb hem uitgelezen met Texa en er komt fout motorbelasting en fout verhouding hoogtesensor-druk inlaatspruitstuk,ik heb sensor in het inlaatspruitstuk reeds vernieuwd doch wagen valt nog steeds stil.weet iemand wat de oorzaak kan zijn?met dank gerrit

Van11714

Geplaatst door Van11714 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

volkswagen1802 (0) PRO, 14 jaar geleden

Gasklephuis reinigen en basisaftelling uitvoeren van gasklep en egr-klep.

volkswagen1802 (0) PRO, 14 jaar geleden

Vergeet niet je leerwaardes te wissen (aanpassing en dan kanaal nul)

Van11714 (0) PRO, 14 jaar geleden

bedankt voor uw antwoord,moet het gasklephuis daarvoor gedemonteerd worden of gaat het reinigen zo,ik denk dat ik met mijn texa gasklephuis kan in basisafstelling zetten maar egr klep niet,ik kijk het morgen na;groetjes gerrit

volkswagen1802 (0) PRO, 14 jaar geleden

Zou het ff uitbouwen kun je het iest beter schoonmaken.

Succes ermee.

Marceltjic (0), 14 jaar geleden

Hallo Van11714 en de heren monteurs,

Ik zit met exact hetzelfde probleem! Ik heb een VW Polo benzine van dec/2000 ..wanneer ik de motor start valt deze uit na een aantal seconden, motor valt ook wel eens stil als ik rij (met name bij het achteruit rijden).

Nou ben ik bij de garage geweest ..ook uit laten lezen ..en gasklep en alles laten reinigen ..motor lag er zowat geheel uit. Nieuwe boegies, luchtfilter, nieuwe olie. Maar ik hou het probleem. De motor valt trouwens vaker stil bij een koude motor!!!

Wie o wie heeft er een idee wat het probleem zou kunnen zijn?????

Nou zit ik nu in Simferopol in Ukraine ..op 3 april start ik mijn reis terug naar Nederland. Ik wil onderweg geen problemen!

De garage waar ik ben geweest is betrouwbaar en erg goed ..familie van de vrouw. Maar men kan er maar niet achter komen waarom de motorsteeds stilvalt!!!

Graag reactiesss ..en alvast bedankt!

Groet Marcel

denxx (0), 14 jaar geleden

hallo , gaat dit probleem ook gepaart met dat de motor bokt en stoot onder het rijden
vooral wanneer je een constante snelheid rijd , of doortrekt in en bepaalde versnelling?

Van11714 (0) PRO, 14 jaar geleden

ik heb alles gekuist en gasklephuis in basisafstelling gezet(egr klep kan ik niet met mijn toestel)bij mij viel hij enkel stil in traag stadsverkeer en dit slechts een paar keer per dag,klant rijd er nu mee en ik zal laten weten of probleem opgelost is,bedankt

Van11714 (0) PRO, 14 jaar geleden

wagen rijd al enkele dagen supergoed,dus probleem opgelost,vele dank.gerrit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.