Volkswagen Polo: niet werkende achterste ruitenwisser Polo 9N1

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 TDI

hallo,


Ik heb een probleem met de achterste ruitenwisser van mijn vw polo.

De ruitenwisser ging steeds langzamer lopen en stopte er toen in zijn geheel mee. Nu hoor ik vaker over dit probleem bij vw's. Ik heb een nieuw motortje gekocht om deze bij een universeel garagebedrijf te laten installeren. Echter, deze doet het ook niet. Dit nadat het stekkertje er in zat.

Er vanuit gaande dat het nieuwe motortje (via autodemontagebedrijf die zegt dat het motortje getest is) het doet, waar zou het probleem dan kunnen liggen? Electronisch probleem? De voorste ruienwissers en vloeistofpompje doet het. Achterste pompje doet het ook voor ruitenwisservloeistof. Alleen de wisser dus niet.. :-(

Wie heeft enig idee wat het zou kunnen zijn??

Groeten,

Rogier van Gurp.

gurprogi

Geplaatst door gurprogi (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Doe de achterklep open en kij bij de schanieren,daar zie je 1 of 2 geribbelde rubberen hoezen,daarin loopt de bedrading voor naar de achterklep,kan zijn dat hierin een draad afgebroken is.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

En ben je al wat wijzer geworden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.