Volkswagen Polo: Boor geluid tijdens rijden

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: BAY 1.4 TDI

Hallo

Ik heb sinds enige tijd een storend geluid in mijn auto,
dit geluid klinkt alsof je met een boormachine in een betonnen muur boord tijdens het rijden, zodra ik meer naar rechts stuur wordt het geluid alleen maar erger stuur ik naar links is het bijna niet te horen en recht vooruit is het ook goed te horen...
dacht eerst dat dit door de winterbanden kwam en heb van het weekend mijn nieuwe michelin banden er weer op gezet en met mijn stomme verbazing zit het probleem er nog in.

Heb de auto voor al op de krik gehad en in de 1e versnelling gezet om eens te kijken of er iets te zien of te horen is maar in beide gevallen niets te zien of te horen.
zodra ik de motor uit zet tijdens het rijden is er geen verschil geluid blijft aanwezig

Is dit een bekend probleem...

Graag reacties alvast bedankt Stefan

stefan4ever

Geplaatst door stefan4ever (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

wiellager kapot...

stefan4ever (0), 14 jaar geleden

Nu is het wel zo dat de auto toen dit probleem al aan de orde was, maar dacht dat het aan de winterbanden lag voor 1 week geleden door de APK keuring is gegaan en geen afwijkingen is geconstateerd...

Kan het zijn dat ze dit niet zien of testen bij een APK keuring???

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Wiellager zouden ze wel moeten horen tijdens de apk keuring,maar misschien hoor je hem niet op de brug en hebben ze niet gereden met de auto,dat komt wel eens voor,persoonlijk rij ik altijd eerst met een auto.
Wat je zou kunnen doen is auto op de brug zetten en dan iemand gas laten geven in 5e versnelling en dan het geluidsverschil links en rechts vergelijken en net zo voor de achterwiellagers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.