Volkswagen Passat: Joelend geluid automatische 4versn. bak passat bij gasgeven

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

sinds kort bezit ik een prachtige passat uit 2001 met automatische 4-versnellingsbak. Nu valt mij op dat als hij warm is, er een joelend bijgeluid begint als hij in de 4-de versnelling staat en ik tussen de 75 en 110 rij. Wat kan dat zijn? Het is behoorlijk storend. Als ik gas loslaat is het over, geef ik gas bij dan begint het opnieuw, het kan dus niet aan de banden liggen. Bij lage toerentallen klinkt alles normaal. Ook lijkt het minder als de motor nog niet warm is, na zo'n 4 km begint het duidelijk hoorbaar te worden. Volgens de monteur van VW komt het geluid uit de bak....kan dit kwaad? Kan het zijn dat er nieuwe olie in de bak moet? Zou het de overbrenging naar de wielen kunnen zijn?

ikkedus

Geplaatst door ikkedus (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ikkedus (0), 17 jaar geleden

Het bouwjaar is trouwens..:2001..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.