Volkswagen Polo: jom c.v. inbouwen in polo 6n lukt niet

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo ik heb een JOM 7104-4 centrale deurvergrendelingset met ab gekocht.

ben zelf automonteur dus ik dacht het wel even zo in te bouwen maar...
De motortjes (2) gaan niet op of neer,sirene werkt wel met openen via ab 1x sluiten via ab 3x maar de motortjes weigeren dienst.
spanning rechtstreeks vanaf de accu met zwevende zekering ertussen en massa direct vanaf chassis. heb nog 1 blauw draadje over staat in de beschrijving bij: bleu to margin/blau zum turrand zit op stekkerblokje van 4, 1 roze voor claxon 2 bruine voor raw en die blauwe dan. blauwe op massa gehouden geen resultaat.

Op de 6 polige stekker waar dikke kabelbos aanzit : rood + zwart - blauw wit bruin groen gaan naar de motortjes de zwarte ook word allemaal gesplitst. nu heb ik aan de bos nog een witte en bruine over. Staat in de beschrijving/tekening bij: connect to manual switch or remote control alarm system. heb die op mn linker deurschakelaar(binnenverlichting) gedaan bruin op bruin en heb dan nog een bruin witte en bruin gele over wit op bruin wit wit op bruin geel en wit op beide gehad maar nog steeds niks.
als ik met de hand deurpinnetje na boven of beneden doe hoor je wel een relias klikken in het kastje.

Wie o wie kan me helpen want ik ben uit mn ideen,opties.

alvast bedankt alexander.

smits_7@hotmail.com

l3xus

Geplaatst door l3xus (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jogr63 (0), 13 jaar geleden

Wit en bruin moet je niet aansluiten zijn voor koppeling aan een alarm en voor een schakelaar op bv. je dashbord waarmee je de dan de deuren kan bedienen, blauw geen idee.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Volgens mij zitten inderdaad de kabels niet goed, en word nu het motortje niet aangestuurd omdat je de verkeerde kabels gebruikt..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.