Volkswagen Golf 2015: Kabeltje???

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Motorcode: CXS, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 90

Vandaag zag ik onder me auto kabeltje hangen. Geen idee wat het is en kan niet zo snel vinden op het internet. Ik heb wel op ze plekje weer geklikt maar is dit voldoen? Fotos maken hopelijk meer duidelijk.

Zit aan bestuurster kant voor je kan niet bij van uit moterkap.

Is VW Golf 7 variant automaat.

Moet ik als nog naar de garage of zit het weer goed.

Krijg af en toe fout melding maar is zo snel weg en random dat ik niet kon lezen en kan geen history zien hier van.

Alles lijkt verder wel goed te werken.

Groetjes.

. . . . . .
Az0na

Geplaatst door Az0na (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 (670) PRO, 8 maanden geleden

Dat is een sensor van de mechatronic, die kan er in principe niet zomaar uit vallen. Zou toch ff in de garage laten controleren of deze goed zit.

Az0na (0), 8 maanden geleden

Wat gebeurt er als niet laat checken? Auto geeft verder geen lampjes of zo. Bel morgen voor zekerheid daar niet van maar weet ik of kwaad kan want ik heb geen idee hoe lang die al los zit. Omdat ik meldingen niet kon lezen en instant weg was en verder ook geen meldingen of lampjes word weer gegeven lijkt niet super relevant en verder niet meer aan gedacht. Als leek zou je verwachten als heel belangrijk is dat melding dan wel permanent wordt getoont.

harry4203 (670) PRO, 8 maanden geleden

Dat weet ik niet, ik weet alleen dat deze sensor niet los te koop en en dus compleet is met de mechatronic. Dus als deze weer los gaat en dan eventueel beschadigd heb je een zeer prijzige reparatie aan je broek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.