Volkswagen Corrado: kachel radiateur

Bouwjaar: 1988

Hallo mensen ik heb een corradometkapotte kachelradiateur.
Is er misschien iemand in ditland diemijkan vertellen hoe ik die hele handel uitmoet bouwen of is er iemand die dit wil doen.
Ik heb alles wat ik los kon maken los, de schroeven tegen het schutbord het dashboard is onder helemaal los maar boven zit ienog ergens vast????ik heb aan de passagierskant het dashboardkastje en een stuk van de kachelgedemonteerd
Alle hulp word zeer op prijs gesteld.

geert3486

Geplaatst door geert3486 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Bart883 (0), 19 jaar geleden

ha die geert
ben nu ook bezig met een kachel radiateur
aan de buitenzijde op het schutbord zitten nog 3schoeven
en aan de buitenzijde onder het voorraam(in de bak waar je computer in legt)zitten nog 2schroeven die het dashboard vasthouden.ik heb ook me bekleding losgehaald en schoon gespoten het is ook een aanrader om je luchtgelijders los te halen en schoon te spoelen stinkt hij later niet zo .kijk voor meer info op "www.corradoclub.nl" bij corrado collum 10 in en uitbouwen kachel radiateur.gebeurd bij alle corretje van 10 jaar en ouder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.