Volkswagen : Kachelventilator golf 4

Mijn kachel ventilator van mijn golf IV uit '99 doet het niet meer. De standen 1, 2, 3 en 4 werken niet. Ik heb de weerstand vernieuwd, de zekering is oke. Daarnaast heb ik de kachel ventilator op 12v accu geprobeerd en het werkt. Maar als ik de kachelventilator wil aanzetten werkt het niet. Wat kan ik doen?

Geplaatst door

leontine (70)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

meet eens op de schakelaar.

Highway 600
badge

3 maanden

Welke schakelaar? en hoe?

leontine 70

3 maanden

De schakelaar waarmee je de kachelsnelheid bedient.
Met een multimeter.
Je kunt ook beginnen met meten bij de kachelweerstand .

kaleido 1 6060
badge vip badge

3 maanden

De kachelweerstand heb nieuwe geplaats,

leontine 70

3 maanden

Ja dat heb ik gelezen maar hij moet wel spanning krijgen om te werken , krijgt hij dat dus meten , krijgt hij geen spanning dan meten bij de schakelaar zoals reeds is aangegeven.
Je weet echt zeker dat alle zekeringen heel zijn ?

kaleido 1 6060
badge vip badge

3 maanden

Wat bedoelt u met alle zekeringen? Ik heb namelijk maar eentje gezien, nr. 25 was het als het goed is en deze zekering was goed.

leontine 70

3 maanden

In je boekje of op de deksel staat in u geval nr 25 maar misschien geeft hij alleen spanning aan de kachelmotor. Krijgt de schakelaar spanning van een andere zekering. Altijd alle zekeringen controleren. Ter verduidelijking ik heb ooit een auto binnen gekregen die geen gas kon geven. Het gaspedaal kreeg geen spanning de zekering van de aircopomp was defect. Zodra de pomp draaide ging de zekering stuk en kon de bestuurder kon geen gas geven.

Highway 600
badge

3 maanden

Heb de Kachel Bedienings Paneel vervangen, probleem opgelost.

leontine 70

2 maanden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen of stel zelf een nieuwe vraag.