Volkswagen : Kachelventilator golf 4

Mijn kachel ventilator van mijn golf IV uit '99 doet het niet meer. De standen 1, 2, 3 en 4 werken niet. Ik heb de weerstand vernieuwd, de zekering is oke. Daarnaast heb ik de kachel ventilator op 12v accu geprobeerd en het werkt. Maar als ik de kachelventilator wil aanzetten werkt het niet. Wat kan ik doen?

leontine

Geplaatst door leontine (70) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen ? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

2 weken geleden - Highway

meet eens op de schakelaar.

2 weken geleden - leontine

Welke schakelaar? en hoe?

2 weken geleden - kaleido 1

De schakelaar waarmee je de kachelsnelheid bedient.
Met een multimeter.
Je kunt ook beginnen met meten bij de kachelweerstand .

2 weken geleden - leontine

De kachelweerstand heb nieuwe geplaats,

2 weken geleden - kaleido 1

Ja dat heb ik gelezen maar hij moet wel spanning krijgen om te werken , krijgt hij dat dus meten , krijgt hij geen spanning dan meten bij de schakelaar zoals reeds is aangegeven.
Je weet echt zeker dat alle zekeringen heel zijn ?

    Wat bedoelt u met alle zekeringen? Ik heb namelijk maar eentje gezien, nr. 25 was het als het goed is en deze zekering was goed. - leontine (70), 2 weken geleden

2 weken geleden - Highway

In je boekje of op de deksel staat in u geval nr 25 maar misschien geeft hij alleen spanning aan de kachelmotor. Krijgt de schakelaar spanning van een andere zekering. Altijd alle zekeringen controleren. Ter verduidelijking ik heb ooit een auto binnen gekregen die geen gas kon geven. Het gaspedaal kreeg geen spanning de zekering van de aircopomp was defect. Zodra de pomp draaide ging de zekering stuk en kon de bestuurder kon geen gas geven.

1 dag geleden - leontine

Heb de Kachel Bedienings Paneel vervangen, probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen of stel zelf een nieuwe vraag.