Volkswagen Golf: kan niet harder dan 110 km, motor heeft geen kracht meer lijkt w

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

twee weken geleden heb ik een golf 3 tdi 1.9 gekocht, maar tijdens de proefrit viel al op dat de motor wat lucht uitblies ik heb geen verstand van autos dus dacht dat het de turbo was dat zei de vorige eigenaar teminste. want die fluit altijd wat maar deze fluit volgens mij wat veel lucht bij het optrekken en veel gas geven enzo, maar laatst op de snelweg reed ik 140 en het leek alsof je 200 ging op een gegeven moment hield de motor ook in bij 100 en 120 km voelt alsof de kracht van de motor uit je voeten vandaan word gehaald je gaspedaal heb je al ver ingedrukt. hoop dat iemand me kan helpen ik persoonlijk denk aan een lekke slang ofzo van de turbo maar heeft iemand meer advies hoor ook iets van luchtmetermassa ofzo weet niet precies wat dat inhoud.

montana

Geplaatst door montana (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

vermoed ook dat het de luchtmassameter is.
even laten testen bij de dealer. of meteen vervangen. mvg

Santa (0), 18 jaar geleden

Maar een scheur in je turboslang is ook goed mogelijk! Bij een defecte LMM hoor je geen "uitblazende lucht", dan heb je alleen geen trekkracht meer.

montana (0), 18 jaar geleden

hoi, het is inderdaad niet de LMM tijden het uitlezen was hij inorde alleen is er wel iets mis met de luchtdrukregeling hebben jullie misschien wat meer advies waar het aan kan liggen en hoe kan je zien of de slang van je turbo lek is??

montana (0), 18 jaar geleden

wat zijn de gevolgens trouwens van een inlaatspruitstuk volgens mij gaf hij bij het uitlezen ook dat aan maar wilt hij gewoon nix zeggen ofzo zodat ik bij hem laat controleren?

mies7841 (0), 18 jaar geleden

Geen fout codes bij `t uitlezen?
Zou misschien ook je N-75 kunnen zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.