Volkswagen Golf IV: Katalysator

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: AHW

Hallo, bij mijn auto is ca. 26000 km. de katalysator vervangen incl. de voorpijp (bij VW dealer). Nu rinkelt de katalysator. Het is echt een hoog rinkelend geluid. Het is wel iets meer dan 2 jaar geleden dat hij vervangen is (er is weinig met de auto gereden). Heeft iemand hier ervaring mee? zou ik hier nog mee terug kunnen gaan naar de dealer? Alvast bedankt!

EricVW

Geplaatst door EricVW (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

ik zou zeker terug gaan als de kat nu weer stuk is want zo n diong moet langer mee kunnen dan twee jaar .
ik weet niet of het garantie is maar je moet het zeker proberen.

groetjes jan.

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Er is toch toevallig geen steentje of dergelijk in beschermingsnet(als dat er al rond zit bij benzinewagens) rond de kat gekomen?

EricVW (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Ik denk niet dat het een steentje is want als ik iets gas geef dan wordt het minder of dan hoor je het niet meer. Een collega van mij heeft er op een brug naar gekeken en er even met z'n vuist tegenaan gezeten, toen hoorde je het echt rammelen. Ik denk er over om naar de dealer te gaan en het probleem voor te leggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.