Volkswagen Touran: Ketting

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1390

Goedendag
Alvast bedankt aan een ieder die mee wil denken. Sinds kort maakt onze volkswagen touran 1.4 een ratelend geluid vooraan rechts. Een volkswagen kenner gaf ons aan dat dit geluid de ketting betreft van de motor. Ik begreep dat de motor aangedreven wordt door de ketting en dat dit gebeurd doordat deze olie oppakt. .is er iemand die mij kan uitleggen of dit heel ernstig is en veel kosten gaan geven of kan het nog meevallen? Of dat er meerdere dingen kunnen spelen bij dit voorval? Als ik google zie ik uiteeblopend datje auto total loss is tot hoge andere kosten. Uiteraard ga ik iemand vragen om het na te laten kijken maar ik zit er nu gewoon even mee. Wie heeft hier verstand van?

Dank.

Huizendijk

Geplaatst door Huizendijk (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Go ogle maar even,kom je er verscheidene tegen.Een had na 115.000 km al een tweede
ketting.De kosten waren in 2017 voor deze man 2000 euro.Maar doe een prijsopgaaf bij verscheidene garages.Op deze site zijn er ook verscheidene.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.