Volkswagen Golf: Kilometerteller stuk??

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 90pk

Hoi,

Vrijdag jongslede heb ik mijn accu vervangen door een splinternieuwe accu.
Omwille van dit probleem lees in topic :
http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Ik moet ook vermelden dat ik ook op die dag mijn autoradio mooi heb gemonteerd..omdat deze radio eigenlijk wel was aangesloten , maar nog niet volledig ingemonteerd..eigenlijk was dat een voorlopige oplossing.
nu sinds ik dus mijn accu en autoradio heb gemonteerd, werkt mijn snelheidsmeter niet meer ..de verlichting van het dashboard werkt perfect..inmiddels heb ik de zekeringen nagekeken en ziet er perfect uit.

graag jullie menigen aub..alvast vriendelijke dank voor jullie tijd!

ché

Geplaatst door ché (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

En als je de radio loskoppeld werkt snelheidsmeter wel weer?
Probeer dit eens.

Ricky,

ché (0), 16 jaar geleden

hoi Ricky ,

bedankt voor je aandacht al..maar eigenlijk was mijn radio al 2 maand aangekoppeld..en in deze tijd nooit geen probleem met mijn kilometerteller..enkel het volledig induwen moest ik nog doen van de radio..(vastzetten bedoel ik)..dus de radio is eigenlijk nooit niet losgekoppeld geweest enkel de accu is vervangen geweest.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Maar toch even loshalen en dan proberen,want er zit ook een draad voor de snelheid achter de radio ivm een navigatie,misschien zit hier achter iets niet goed of klem.

Ricky,

zillion (0), 16 jaar geleden

heb zoiets gehad met mijn vorige golfje, maar toen vielen eigenlijk alle meters tegelijk uit. Verlichting bleef wel branden, maar meters stonden op 0. Soms kwamen ze weer terug, en dan ineens weer weg.
Bleek een defecte dynamo te zijn, die gaf teveel spanning af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.