Volkswagen Golf: licht verklikker golf 4

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 90pk

Weet iemand waar bij een Golf 4 uit eind 2001 de verklikker van het licht zit. De mijne doet het niet meer en ik laat dus regelmatig me lichten branden.
nu is de vraag waar deze lichtverklikker is gevestigd..want als ik mijn portier open doen de binnenlichten het toch wel hoor!

Het probleem is echter enkel ,dat ik geen signaaltje (geluid) krijg steeds ik mijn klein of groot lichten laat opstaan..en uitstap.

alvast bedankt

ché

Geplaatst door ché (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ché (0), 16 jaar geleden

.

thijs11387 (0) PRO, 16 jaar geleden

Deze verklikker zit in het instrumentenpaneel en is niet los te vernieuwen. Je kunt hem even laten controleren dan weet je zeker of de zoemer stuk is.

groet Thijs

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Zit meestal niet in de zoemer zelf maar kan natuurlijk wel.
Zou beginnen met de radio los te koppelen want deze kan verkeerd zijn aangesloten.
Verder storing uitlezen i.v.m. portierslot.
Verder kan het probleem ook nog kunnen zitten in het S contact van het contactslot.

ché (0), 16 jaar geleden

Hallo Thijs...bedankt voor je antwoord..maar waar zit juist deze instrumentenpaneel eigenlijk? en waar kan je zoeits laten controleren?

hallo Benny Vee..ook bedankt voor je antwoord..maar ik heb dit probleem sinds ik deze had gekocht weet je en heb er net een andere radio in geplaatst..enne het uitlezen van de portiersslot ?het is toch aan het licht gekoppeld of toch niet?en je zegt anders in het contact slot aan het stuuur?kan je me misschien meer uitleg geven aub?..sorry want ik ben op dit vlak noch een leek ..nogmaals bedankt voor jullie info en hulp verder.

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Instrumentenpaneel is de hele unit waar je snelheidsmeter en dergelijke in zit.
Betekend dat je de lichtzoemer niet los kan vervangen.
Wat betreft die andere vraag , Die lichtzoemer moet een signaal krijgen van het contactslot als de sleutel er wordt uitgetrokken en hij krijgt ook een signaal van het portierslot als de deur wordt geopend.
Je zal even naar de dealer moeten om dit uit te laten zoeken d.m.v. een testkast.

ché (0), 16 jaar geleden

Hoi Benny...ik zal misschien eerst gaan kijken bij de dealer om het eens na te checken..zal het hier laten weten hoor.
ik heb ook een batterij probleem vrees ik..nu heb ik dankzij dat niet werkende zoemer..al 4 keer mijn lichten laten opstaan ..gevolg 4 maal een lege batterij..ik heb deze 2 maail rechstreeks laten opladen via een (acculader) dopje van de batterij wel steeds geopend..maar toch vind ik dat de batterij..niet 100% is ..ik voel dit bij het starten deze ochtend..als het wat kouder was..zou ik ineens een nieuwe batterij kopen??Want kan eigenlijk een redelijke recente batterij na dit voorval stukgaan?

alvast bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.