Volkswagen GOLF 2008: Kinderslot

Bouwjaar: 2008

Goedendag,

Wellicht doe ik zelf iets verkeerd met het instellen van het kinderslot bij mijn Volkswagen Golf variant 5 uit 2009.

Het kinderslot activeert normaliter nadat ik een meter of 10 heb gereden. Echter gaat sinds kort de deur (net waar de kleine met de kinderstoel zit) open wanneer je de hendel na de 2e keer naar beneden haalt. De andere deur blijft wel dicht, al probeer je zo vaak als je kunt. Nu dat de kleine dochter steeds meer een diva begint te worden met af en toe de nodige drama wil ze nog wel eens tijdens het rijden de deur open trekken, dus daar word ik niet echt vrolijk van.

Is het een intellingsprobleem of is het kinderslot aan 1 deur defect? Aangezien het kinderslot de 1e keer bij het naar beneden trekken van de hendel nog wel is geactiveerd.

Hopelijk kunnen jullie me met jullie kennis en ervaring helpen.

erpmans

Geplaatst door erpmans (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ferdinand (0), 4 jaar geleden

Kinderstoel aan de andere kant zetten.De z.g.n kapotte kant niet meer activeren.Simpeler kan niet.
Ferry

memos (10) PRO, 4 jaar geleden

Zou gewoon de bekleding eens loshalen. Misschien dat het alleen een kwestie van gangbaar maken is, bediening of slot....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.