Volkswagen GOLF 2007: Geen vol vermogen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BWA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 147

HELLO, Een vraagje

Pasgeleden is er bij mijn golf 5 gti het motormanagement lampje gaan branden, uitgelezen, en daarbij kwam code P2196 (heated oxygen sensor 1 bank 1 signal stuck/rich) tevoorschijn, ik heb de code verwijderd en is tot nu toe nog niet teruggekomen, wat ik wel merk is dat de golf niet altijd ze volle vermogen leverd, soms als ik na een ritje, weer ga rijden, nadat de auto even uit heeft gestaan, merk ik dat die weer even ze vermogen heeft en dat verdwijnt dan ook weer. Kan dit alsnog met deze code te maken hebben?

KevinSachniwits

Geplaatst door KevinSachniwits (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audi A4 ever (0), 4 jaar geleden

Lijkt op limp mode te springen. Sensor vervangen als je er bij kan komen. Of dpf of turbo cleaner proberen (voor jouw brandstof)

KevinSachniwits (0), 4 jaar geleden

Moet hij dan niet begrensd zijn tot 3000rpm? Dat is die namelijk niet, het lampje is al uit maar zoals ik zei, lijkt het alsof die vaker vermogen mist, verder brand er geen lampje meer en leest de obd verder ook geen fouten uit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.