Volkswagen 0: kleppen stellen???

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 aht

hallo

ik heb hier een lupo staan met zo`n seat blok erin kun je bij deze motoren ook kleppen stellen
heb de klepdeksel eraf gehaal en er zitten stotter stangetje in en een stelschroefje op de tuimelaar zo ja wie weet de klepspelling van zo`n auto

groeten

garagejan

Geplaatst door garagejan (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Petje57 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik mag aannemen dat je als prof wel weet wat dat voor boutjes zijn............

garagejan (0) PRO, 14 jaar geleden

het zijn stelboutjes dat weet ik wel maar de dealer zegt dat je geen kleppen kunt stellen en ik zeg van wel

wil alleen ff weten wat de klepspelling is

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

misschien ook wel handig als je op je andere vragen even eens wat feedback geeft. een beetje prof schaft zelf autodata oid aan en vraagt hier niet om de tekeningen etc.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Peter, niet om lullig te doen, maar bij mn oude werkgever hadden we ook geen auto data oid. Zulke programma's zijn gewoon enorm duur.

Petje57 (0) PRO, 14 jaar geleden

Elke Brezanwinkel heeft die Autodata-boeken voor een paar tientjes..........

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=fordmonteurtje]Peter, niet om lullig te doen, maar bij mn oude werkgever hadden we ook geen auto data oid. Zulke programma's zijn gewoon enorm duur.[/quote]
1 keer verkeerd een distributieriem monteren kost meer, en als je merkdealer bent krijg je de info vaak wel van de importeur.
Als je all-round bent, heb je het gewoon nodig, en volgens mij kost het iets van 600 euro per half jaar, 100 euro in de maand is miss duur, maar een dag rondzoeken hoe iets zit kost meer. Maar goed, ieder zijn eigen idee. Ik doel er hier meer op dat de topicstarter allerlei garageklussen uitvoert en vragen stelt, die heel gemakkelijk anders te vinden zijn.
In dit geval hebben we schijnbaar te maken met een vw lupo met een seat motor????
in feite heb je weleens te maken met een seat arosa met een vw motor, maar dit is dus gewoon een vw motor, de dealer zegt niet te stellen en jan garage uit werkplaats zegt van wel.....
ik zoek het ff op, ja in autodata, dat wel en wat staat daar dan...... hydraulische stoters..... maar als je niet weet waar die boutjes voor zijn... kijk z.n andere vragen er eens op na, dan begrijp je wel wat ik bedoel.

gr

Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.