Volkswagen Tiguan: kloppend geluid in brandstoftank

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4tsi

Goedendag iedereen,

Even een kleine vraag tussendoor,
Tikkend geluid, met de frequentie van de pomp mee, in de brandstoftank. is echt goed te horen als de motor stationair staat te draaien. Heeft iemand dit ooit meegemaakt of weet iemand of dit een bekend geluid (probleem?) is. Alle reactie zijn van harte welkom.

Teun

runtoteun

Geplaatst door runtoteun (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

De brandstofleidingen lopen langs de tank naar beneden en zitten vastgeklikt aan de zijkant van de tank,daar wil hij wel eens gaan resoneren,als je gasgeeft is het geluid dan weg.

runtoteun (0) PRO, 13 jaar geleden

Goedendag,

We zullen eens kijken bij het volgende bezoek van de klant, auto is inmiddels weer op weg naar duitsland. Geluid is inderdaad weg als er een klein beetje gas word gegeven.

Bedankt voor de tip,

Teun

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb trouwens ook wel eens gehad (maar dan met een scirocco) dat het de pomp zelf was,nieuwe pomp gemonteerd en die had precies hetzelfde,je hoorde ook dat het de motor van de pomp was want als je de motor afzette dan hoorde je dat pompmotortje uitdraaien,dus ik denk 1 van de 2 als het geluid vanuit de tank komt.Komt het geluid vanuit onder of van voor dan de brandstofleidingen in de koker vastzetten door bijvoorbeeld de koker op te vullen met iets.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.